Juupelis puupelis...muuttunut tämä vuodatus kokonaan ja välillä ei pystynyt päivittämään ollenkaan. Nyt menee vähän aikaa että tähän uuteen tottuu..en jaksais lähteä siirtämään uuteen osoitteeseenkaan..Mutta katsotaan nyt.


Aamupäivällä lähdettiin isoon kauppaan pitkästä aikaa. Lapset sai tehtäväksi muistaa mitä pitää ostaa, jokainen yhden asian. :) Hyvin kyllä muistivatkin :) Ostettiin sitten myös tarroja kun tehtiin kirjanmerkit, ja ostettiinpa myös uusia leikkiruokia..ne kun on nyt taas suosiossa. Kylläpä jaksoivat pienintä lukuunottamatta kävellä kipittää koko matkan takaisin kun oli kiire päästä leikkimään.

Kovasti ollaan mietitty ja harjoiteltu sääntöjä. Tehtiin uusi sääntötaulukin, mihin laitettiin allekirjoitukseksi jokaisen käden kuva. Kaksi tärkeintä sääntöä taitaa olla: ei saa juosta sisällä ja ei saa ottaa lelua toisen kädestä. Tehtiin myös oma taulu siitä mitä hoitopaikassa saa tehdä. Vastaukseksi tuli mm. saa leikkiä, saa olla ulkona, saa laskea mäkeä, saa leikkiä yhdessä. :)


Mutta nyt pitää ruveta laittamaan välipalaa pöytään jos kohta heräävät..