Vihdoin onnistuu taas kuvien lataaminen tänne. Niin paljon tökkii tämä vuodatus että tekis mieli siirtää blogi toiseen paikkaan..josko sitten joululomalla olisi aikaa siihen, en tiedä, mutta mennään nyt vielä tällä.
Tänään käytiin kirjastossa satutunnilla. Mukava ja onnistunut reissu oli, harmi vaan kun tuo bussilla ajelu on niin kallista, niin ei tule usein käytyä. Tai kun tulisi sitä lunta niin voisi mennä ainakin toisen sivun kävellen (rattailla ja pulkalla).

Tälläiset oli meidän isänpäivä askartelut. Valokuvakehys ja kortti. Laitoin jokaisesta lapsesta valokuvan kehykseen ja voi mahdoton kun se oli lapsista mukavaa kun oli oma kuva antaa isälle. Kortteihin saivat lehdistä valita kuvia joista isä tykkäisi. Siinäpä olikin vähän miettimistä..tytöt olisi valinneet vaan nukkien ja vauvojen kuvia wink



Leivottiin pipareita yhtenä päivänä aamuisen ulkoilun jälkeen:


Ahkerasti ovat rakennelleet legoilla, joita lupasinkin ostaa lisää. Tässä pienin rakentelupuuhissa:



Kim-leikkiä ollaan leikitty melkein joka päivä. 2vuotiaiden suosikki, niinkuin muistipelitkin. Ihmeen hyvä muisti noilla pienilläkin on smiley



Tässä leikitään mielellään, yleensä ihan sovussakin smiley



Nämäkin on tyttöjen mieleen :



 Tälläiset kirjat lainattiin tänään kirjastosta. Lisäksi kaksi muumi kirjaa, mitkä olivat makkarissa kun luin unisaduiksi, niin eivät päässeet kuvaan. Jokainen sai valita yhden kirjan mikä lainattiin.


Ensi viikolle ei ole mitään erikoisempaa tiedossa. 28. 11. mennään sitten katsomaan nukketeatteria .