Huh olihan hulinaa aamupäivä kun oltiin sisällä, satoi niin kaatamalla niin ei menty ollenkaan ulos. Nyt kyllä ei sada, että iltapäivällä varmaan päästään. Ukki ja mummo vei onneksi omat uimaan....vähän tuppaa esikolla varsinkin olemaan tekemisen puutetta ja tylsää niin sitten kiukutaan.. Pienet nukkuu. Ihana seurata kun ne yhdessä touhuaa nukahtivatkin ihan samaan aikaan Kyllähän niitä kupsuja ja kaatumisiakin enemmän näkyy tulevan kun on kaksi pientä...toinen kaataa toisen mennessään kumoon. Nuo isommat osaa jo onneks jonkun verran noita pieniä varoa, en ole antanut potkumopoja tuoda sisälle, niiden kanssa menee meno niin hurjaksi, ettei omatkaan korvat tahdo kestää 

Pienten kanssa oli pieni maalaushetki, kun talo hiljeni kun sinne uimaan menivät..ois kyllä ollu kiva maistella pensseliä, mutta hienoa taidetta syntyi, eiks vaan?

Minä varmaan muutan tämän blogin salasanan taakse, kun alkanut tulla ihme kommentteja ym. Voi vähän turvallisemmin mielin laittaa kuviakin, vaikka oon yrittänyt laittaa lasten kuvia (paitsi omien) silleen, että ei ihan tarkkaan kasvot näy. Saa laittaa siis kommenttia jos haluaa salasanan. Sellaisille kyllä sitä jakelen automaattisesti joiden tiedän tätä blogia seuraavaan.