Pitkään tässä mennytkin talven sairastelukierteen jälkeen terveenä, mutta nyt sitten jonkun taudin iski..kuume sahaa ees taas ja on tosi väsy olo, pää painaa sata tonnia ja jäseniä kolottaa..noinkohan olen huomenna työkykyinen? No eipähän näille sairasteluille mitään voi.

 

Meillä vietettiin lasten kanssa vappua ihan vaan simaa juoden ja munkkeja syöden välipalaksi, lounaaksi söimme nauravat nakit. Ilmapalloilla oli kiva leikkiä. Nyt sitten alamme touhuta äitienpäivälahjoja, mutta ei siitä sen enempää, shhh..

Minulle tarjottiin hoitoon 8kk poikaa. Mutta en taida enää pientä ottaa, menee niin vaikeksi arjen sujuminen, ei mahdu kaikki rattaisiin ja kuitenkin meidän syksyn tullen pitää päästä kulkemaan kun Jesse viedään ja haetaan kerhosta. Tykkään kyllä tosi paljon noista ihan pienistä, että siksikin kurja sanoa etten pysty ottamaan, mutta mieluummin odottelen jos saisin sen vähän isomman lapsen Jessen kaveriksi. Kai sitä täytyisi vaan alkaa taas markkinoimaan itseään...pph ohjaaja on kyllä luvannut minua myös markkinoida, mutta sitä kautta taitaa vain noita pieniä olla tulollaan..

Vaan ei auta, takaisin nukkumaan, ei vain jaksa mitään