Tälläiseen on nyt tonttu käynyt kahtena aamuna tuomassa yllätyksen sillä aikaa kun ollaan aamulla ulkona.

Tai on jättänyt vihjeen mistä ylläri löytyy...isot pojat aivan innoissaan olleet, pienet vähän ihmeissään että mitähän tässä tapahtuu. Tänään oli tuonut värikynät ja värityskuvia. Jos päiväunien jälkeen olisi aikaa värittää. Vähän ollaan saatu Itsenäisyyspäivän askarteluja tehtyä...ehdin vaan laittaa ne reppuihin enkä tajunnut kuvia ottaa. Aika vähän nykyään askarrellaan, isoja poikia ei oikein kiinnosta ja pikkuisten kanssa on niin vaikea keksiä sellaista askartelua mikä ois pienten oma tekemää eikä minun...maalaamisesta kyllä tykkäävät kovasti kumpikin ja nyt innostuivat ihan itse laittamaan helmiä rautalankaan. Rautalankaan olikin helpompi laittaa kuin lankaan.

Mitäs muuta me ollaan tehty...tänään on pompittu vesilätäköissä, kuunneltu kun kunnalliset hoitajat ja lapset lauloivat maamme laulua, kiikuttu, ihmetelty oravia ja fasaania, käyty kävelemässä (ihan siksi että nähtäis kaivuri, eikä isot pojat valittanu kertakaan ettei jaksa kävellä)), pidetty satuhetki, leikitty, riidelty leluista, sovittu ja pyydetty anteeksi, juteltu Itsenäisyyspäivästä, syöty lautaset tyhjäksi (ja juu, ei ollut maksalaatikkoa, silloin ei olisi ollut tyhjiä lautasiamakaroonilaatikkoa oli, jessen toiveesta),juteltu käytöstavoista ruokapöydässä ja muutenkin (ihanasti osaavat niin isot kuin pienet kiittää yms, isoilla meinaa vaan välillä mennä riehumiseksi syöminen)..

Nyt sitten meidän muksut lähti ukkilaan, niin täällä on vain hoidokit. Pienet nukkuu ja isoin katsoo Tomi Traktoria...jos kohta otettais joku peli. Niin se on "kohta" tämäkin viikko pulkassa. HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!