Nyt se alkoi sairastaminen, kun kesän helteet loppui. Ei edes koulut ehtinyt alkaa, kun sairastaminen meidän talossa jo alkoi. Tatulla ollut keuhkoputkentulehdus, Anu ollut kuumeessa ti lähtien ja jessellä todella kova yskä ja nuha. Itselläni koskee korvaan ja kurkkuun. Kaipa tässä lääkäriin täytyy lähteä Ei ole sitten yhtään kivaa tämä sairastaminen, varsinkaan lasten. Mutta minkäpäs näille mahtaakaan. Toivon vain että ei ihan samanlaista sairastamiskierrettä tänä talvena tulisi. Itse odottelen kutsua sinne risaleikkaukseen, siitäkin inha saikku tulee, mutta pakko kai se on hoitaa. Parempi tuo kuin olla kerran kuussa angiinassa.

Jospa tuota jo ensi viikolla pääsisi kunnolla pyörähtämään arki käyntiin, omat kouluun ja kaikki hoitolapset paikalle, ja jos sen yhden uuden hoitolapsen vielä saisin, niin olisipa kaikki asiat hyvin 

Paljon on suunnitteilla syksyksi kaikkea kivaa puuhaa, askartelua ym. Jatkossa käymme varmaankin torstaisin srk:n perhekerhossa. Saa Jessekin vähän kerhoilla kun ei se oma kerho nyt näyttänyt olevan vielä ajankohtainen.