Ei ole muka ollut aikaa tänne kirjoittaa..no päivät on kyllä menneet liian nopsaan ja aika juoksee niin ettei perässä pysy, mutta syy on myös se, etten jostain syystä saa taaskaan kuvia tänne ladattua. Menee jumiin koko kone, niin ei viitsi koko ajan olla edes yrittämässä.

Mutta mitäs me ollaan viime päivinä puuhailtu. Enimmäkseen näin kesäaikaan ollaan vaan ulkoiltu, ulkona menee äkkiä se pari tuntia, niin eipä siinä juuri ehdi sitten sisällä kuin syödä ja nukkua ja taas ulos :) Viime perjantaina käytiin kaupungilla bussiajelulla. Torilla olikin menoa ja meininkiä, mm. pupu jakamassa karkkia. Eilen käytiin CM:ssä ostamassa vähän ruokaa ja samalla uusia hiekkaleluja. Harvoin käydään tuolla isommassa kaupassa lasten kanssa, mieluummin teen ruokaostokset ihan omalla ajalla, sieltä kaupasta kun saa kantaa selkä vääränä, kun meilläkin kuitenkin 5 henkeä ja sitten hoitolapset. Niin..mutta joskus on kiva käydä vaikka vain maitoa hakemassa kaupasta lasten kanssa. Mutta nyt siis ostettiin uusia hiekkaleluja.
Tänään käytiin aamupäivällä viemässä Jesse ukin ja mummon luo, no toinen tytöistä päätti siinä ovella jo riisua ulkovaatteet vaikkei meidän sinne pitänyt jäädä ollenkaan..no oltiin sitten pikku hetki :) Onpahan sekin lapsille kivaa vaihtelua.
Jessellä on ollut nyt vähän tylsää kun meidän porukka pieneni yhdellä ja leikkikaveri jäi pois hoidosta. Vähän aikaa menee tottua siihen näköjään kaikilla, että yksi puuttuu. On itsellekin ollut tosi haikeaa...niin noihin lapsosiin kiintyyheart Mutta elokuussa varmaan saadaan taas uusi kaveri porukkaan. Ja nyt alkoi koululaisten kesäloma, että sitä hulinaa huisketta riittää ihan tarpeeksi, kun niitä kavereitakin täällä pyörii. :)

Vaan nyt viikonlopun viettoon. Pahasti kyllä tuntuu jotta flunssa on tulossa, kun paleltaa ja jäseniä särkee. Voi voi ja juuri kerkesin kehua etten ole kunnolla ollutkaan kipeä sen nielurisaleikkauksen jälkeen. Pöhkö juttu mutta jospa tuo ei pahemmin kesäflunssa iske, sitä on kyllä liikkeellä.
Mutta MUKAVAA VIIKONVAIHDETTA KAIKILLE! cool