Perjantaipäivää vietetään taas poikien kanssa, kun pikkuneiti on vesirokossa. Kovasti on pojat kyllä ikävöineet, joku puuttuu kun ovat vain kahdestaan eikä kukaan sotke leikkejä ; ) Jessekin oli muutaman päivän enemmän kipeä, ei ole ihan terve vieläkään, vaan jospa se tuo antibioottikuuri nyt auttais. Aamusta oltiin pihassa mäkeä laskemassa. Kovasti lumien sulamista jo odotetaan niin pääsisi enemmän puistoihinkin. Tänään kyllä kysyin mennäänkö tuonne Ensikujalle, niin tuli molemmista suista vastaus: ei kun lasketaan pihassa ja leikitään aura-autoilla : ) Jospa ensi viikolla mentäisiin jo sinne kirjastoonkin. 
Pojilla on junarata ympäri olohuonetta. Siinäpä sitä tekemistä riittää kun leikkivät : )  Askarreltiin myös liikennevalot. Kerrankin oli sellainen askartelu, ettei tarvinnut poikia edes houkutella, vaan heti sisälle tultua rupesivat hommiin, sen että ehdin sanoa mitä voitais tehdä : ) 

Se ois viikonloppu taas tulossa. Ensi viikko mennään taas vajaalla porukalla, mutta sittenpä se tilanne saattaakin muuttua ja meitä voi hyvinkin olla kohta isompi ryhmärämä : ) Siispä nyt nautitaan näistä rauhallisemmista päivistä : )

Väinämöiset: :)