Niin sitä taas ollaan puolessa välissä viikkoa. Kaikenlaista ollaan ehditty puuhastella..Metsämörrin juhlaviikon kunniaksi jotain pientä asiaan liittyvää joka päivä. Maanantaina käytiin metsässä kävelemässä ja leikkimässä:



Eilen kuunneltiin luonnon ääniä kun oltiin ulkona, lintujen ääniä kuultiin ainakin. Sisällä jatkettiin lintujen ja muiden luonnon äänien kuuntelua tietokoneelta. Laitettiin oikein silmät kiinni ja kuunneltiin.

Tänään ulkoillessa kerättiin luonnon materiaaleja, mm. käpyjä ja tehtiin Metsämörrille syntymäpäiväkakkuja.

Leivottiin myös pullia tänään..kun olen aina lapsille luvannut, että kun tulee sadepäivä niin leivotaan..vaan ei tänäänkään sitten satanut, mutta leivottiin kuitenkin kun lapset on sitä niin odottaneet. Tosin vaan kaksi tyttöä oli paikalla, Jessekin meni ukin luokse.
Eilenkin oli ukin kanssa hommissa:







(ja kamerasssakin näkyy olevan ihan oikea päivä laugh)


Tiikeri karkasi Jessen sängystä ja kävi pomppimassa:



Ihan vähän meni riehumiseksi... smiley



Blogini arvonnan voitti Päivi, ja tälläinen pieni askartelupaketti lähtee postiin tämän viikon aikana.
Jospa tästä on edes pikkuisen Päiville iloa smiley


Huomenna jos päästään ajoissa liikkeelle (ennen 9 siis) niin mennään kerhoon. Kaipa sitä ehtii kun syödään suitsaitsukkelaan aamupalat ja pannaan liikettä töppösiin. Ihan oikeasti joka aamu on kello 9.30 tai yli ennen kuin meidän sakki on ulkona. Vaikka miten katson kelloa ja että oltais 9 maissa edes pukemassa. No mihinkäs tuo kiire on, kyllä me ehditään ihan reippaasti aina ulkoillakin, yleensä se on vasta 11 kun tullaan sisälle, kun yritän tehdä aina ruoan valmiiksi aamulla. Siinä vain menee oma aikansa tuossa pukemisessakin. Kaikki kyllä tosi reippaasti harjoittelee ja ainakin yrittääheart