Voiskohan vuorokaudessa olla pari lisätuntia...tälläinen olo on ollut viime päivinä. No ehkä se helpottaa kun noiden omien koululaisten koulutkin alkaa lähtee paremmin liikkeelle. Ja totutaan niin isot ja pienet tähän arkeen..vielä tuntuu vähän olevan takkuista, vaan kyllä se siittä :)
En ole jaksanut päivitellä tännekään, vaikka kuviakin on tullut jonkun verran räpsittyä. On ollut niin ihania ilmoja, että ei me paljoa muuta olla tehty kun menty aamu 9 ulos, tultu syömään, nukkumaan ja sit välipala ja taas ulos :)

Lasten kanssa suunniteltiin, että ensi viikko on nalle viikko...on nalle-lauluja, nalle-askartelua, nalle-leikkejä jne, ja jokainen saa tuoda oman nallen kotoa viikoksi hoitoon. Kuulemma on kiva, että nalletkin pääsee hoitopaikkaan :)

Ryhmässä aloitti uusi tyttö. Ihana on huomata miten äkkiä lapset ottaa uuden lapsen porukkaan. Heti oltiin kaikki kamuja keskenään. :) Jessekin on jaksanut hyvin tyttöjen kanssa touhuta. Onneksi ei mitään kiusaamista tms. ole, toki Jesse kiukuttelee enemmän kuin muut, olenhan minä Jessen äiti.
Mutta tosi hyvin on Jesse suhtautunut tähän mun työhön, vaikka ei se varmasti ihan helppoa aina ole. Noille isommille tuntuu välillä olevan vaikeampaa "jakaa" äiti.
Jepulis pepulis..semmoisia mietteitä näin perjantaina...pitääpä alkaa reppuja laittamaan valmiiksi, kohta ne tyttöset varmaan heräilee.